Tarieven, Betaling en Algemene Voorwaarden

Geneeskrachtige Kruiden/dieren:

Kruidenconsult: investering €55,- inclusief intake lichamelijke klachten en kruidenvoorschrift.

Dierentolk consult: investering €44,- euro (€70,- indien inclusief gespreksverslag)

Kruidenworkshop: investering:€99,- (dagworkshop 10.00-16.00 uur, inclusief materialen)

Kruidenwandeling: investering:€35,-(inclusief materialen)

Energetische Healing:

Soul Body Fusion sessie: investering €75,- euro ( inclusief intake)

Energetische Heling Sessie: investering €75,- euro (inclusief intake)

Ceremonie op maat: investering €75,- euro (inclusief materialen en intake)

Sjamanistische cirkels:

Pad van Kracht (volwassenen) Najaarscirkel: Data: 26 september, 10 oktober, 17 oktober, 7 november 2021. 4X op zondag ochtend van 10.00-12.30 uur (inloop van 09.30-10.00 uur) Investering:€150,-

Drumcirkels, samenwerking met Ron van Gouden Wind. Investering:€15,- huur drum mogelijk à €5,-. Komende data: 10 juli, 7 augustus 2021.

Online volle maan ceremony met Don Hernan. Donatie: €15,- of meer indien je wenst, gaat rechtstreeks naar Don Hernan en zijn community in Chinchero, Peru. Komende data: 24 juni, 20.00 uur pm NL tijd.

Inwijdingen:

Nusta Karpay Inwijding: Investering: €333,- (weekeinde van 10.00-17.00 uur, inclusief materialen en locatie).

Munay Ki Inwijding Investering: €333,- (9 inwijdingen verspreid over 3 ochtenden 09.30-12.30 uur (inclusief reader , pi stone en locatie).

Coaching/Reading:

Coaching (individueel): investering: €150,- euro 2 uren.

Aura Reading: investering: €95,- (1,5 uren, inclusief mp3 bestand)

AlGEMENE VOORWAARDEN VOOR CIRKELS, CONSULTEN EN COACHING

BETALING

Reservering voor coaching, consult of cirkel is definitief indien het totale bedrag is over gemaakt op bankrekeningnummer: NL90 INGB 0005 6778 47 t.a.v. M. de Grijs

AlGEMENE VOORWAARDEN VOOR CIRKELS, CONSULTEN EN COACHING

Cliënt blijft te allen tijden verantwoordelijk voor zijn eigen proces en gezondheid.

Sjamanistische kindercirkels: ouders blijven te allen tijden eindverantwoordelijk voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen. Deelnemende kinderen hebben de benodigde zwemdiploma’s om zichzelf veilig in omringend water te kunnen redden. In geval van calamiteit wordt zo spoedig mogelijk telefonisch contact gezocht met de ouder om passende maatregelen te treffen.

Als je je deelname aan een cirkel, consult of coaching, om welke reden dan ook annuleert, is het onderstaande annuleringsbeleid van toepassing, zonder uitzondering.

Als je je cirkel, consult of coaching annuleert :90 dagen of meer voor de startdatum van de cirkel, consult of coaching, krijg je 100% terug betaald.

Als je annuleert op de 90ste dag of nog vroeger voor de startdatum, dan vindt er geen restitutie plaats. Als je 45 dagen voor de startdatum annuleert en je hebt nog niet de gehele vergoeding betaald, dan heb je de rest van de vergoeding nog wel te betalen voor de startdatum van de desbetreffende cirkel, consult of coaching.

Om te annuleren, stuur je een mail te naar: marjoke@verbindjemetjewarenatuur.nl

Als In Verbinding Met Je Ware Natuur haar cirkels, consult of coaching annuleert, zullen wij een alternatieve, inhaaldatum aan je doorgeven. Je (aan-) betaling loopt dan gewoon door voor deze nieuwe datum. Wens je hier geen gebruik van te maken dan vergoeden we je de betalingen van de nog niet genoten cirkels, consult of coaching sessies.

Reservering
voor coaching, consult of cirkel
is
definitief indien het totale bedrag is over gemaakt op
bankrekeningnummer: NL90 INGB 0005 6778 47
t.a.v.
M. de Grijs

Verbind je met je ware natuur