Kruidenworkshop

Eetbare kruiden

Ga mee op avontuur in het land van de geneeskrachtige kruiden! Gedurende een wandeling ga je leren over welke seizoengebonden wilde kruiden je kunt eten en hoe ze je kunnen ondersteunen bij lichamelijke kwalen. Dit is een praktische workshop waarbij we gaan proeven, voelen en ervaren.

Tijdens de workshop gaan we in een kleine groep de natuur in en wandelen we tussen de wilde kruiden. Je krijgt uitleg over de verschillende kruiden die we onderweg tegenkomen. Naar afloop van de wandeling leer je een eenvoudige tinctuur maken voor in je huisapotheek.

Wat neem je mee naar huis?

Je leert verschillende wilde kruiden herkennen en je leert over hun geneeskrachtige werking. Bovendien ga je naar huis met kennis over het praktisch toepassen van een aantal wilde kruiden ter ondersteuning van je lichamelijke gezondheid. En niet te vergeten een zelfgemaakte tinctuur voor in je medicijnkastje.

Er is ruime persoonlijke aandacht voor je eigen ontwikkeling door een kleine groep. En wie weet wat je verder nog ontdekt in deze magische wereld van kruiden…

Data Kruidenwandeling

Zaterdag 10 juli van 10.00-12.00 uur.

Investering:

€35,-(inclusief materialen)

Locatie: Boerderij in Wassenaar, op 15 minuten fietsen van Leiden, wordt bekend gemaakt bij aanmelding.

Aanmelden/info: mail naar info@verbindjemetjewarenatuur.nl

Verbind je met je ware natuur