Aura Reading

Picture by Okan Caliskan

"Do something today that your future self will thank you for."

Wat is een aura reading?

Naast een prachtig fysiek lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Hierin is informatie opgeslagen over onze emoties, overtuigingen, gedragingen, onze kracht en onze uitdagingen. Tijdens een aura reading lees ik deze energetische informatie en interpreteer deze voor je. Dit doe ik zonder oordeel en kijkend naar wat van waarde is voor jou in dit moment. Hierbij volg ik de ontwikkeling vanuit je verleden naar de situatie nu en met aanwijzingen voor de toekomst. Deze momentopname van je energie geeft praktische informatie over je huidige uitstraling waardoor je je bewust wordt van je keuzemogelijkheden.

Hoe werkt een aura reading?

Om een reading te ontvangen hoef je niks anders te doen dan aanwezig zijn. Dat kan fysiek in mijn praktijkruimte of op afstand per Skype. Ik zal vervolgens aan de hand van je algemene uitstraling (aura) en de energie centra in je lijf (chakra’s), informatie geven over wat er waarneembaar is in je energie. Een aura lezing duurt ongeveer 1,5 uren lang. Je krijgt na afloop een MP3 bestand thuisgestuurd zodat je het nogmaals kunt beluisteren.

Wat levert een aura reading me op?

Naast inzicht biedt een aura reading een unieke kans op gezien worden in je kwaliteiten op je diepste essentie niveau. Veel mensen kennen zichzelf (nog) niet op dat diepe niveau. Doordat leerpunten energetisch worden aangeraakt en kwaliteiten worden bevestigd, werkt dit helend op diep niveau. Het wordt vaak als  empowerend ervaren omdat heel scherp zichtbaar wordt waar je uitdagingen liggen en wat je kwaliteiten zijn om met die uitdagingen om te gaan. Hierdoor kun je steviger keuzes maken.

Boek een aura reading op: info@verbindjemetjewarenatuur.nl

Registratie:

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij Centrum voor Effectieve Intuïtie en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.

Verbind je met je ware natuur