Aura Reading

Picture by Okan Caliskan

Wat is een aura reading en hoe werkt het?

Een aura reading geeft je meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar meer contact maken met je eigen intuïtie.

Naast een prachtig fysiek lichaam hebben we ook een energetisch lichaam. Hierin is informatie opgeslagen over onze emoties, overtuigingen, gedragingen, onze kracht en onze uitdagingen.

Tijdens een aura reading lees ik je energetische informatie, en de uitwisseling daarvan met je omgeving, en interpreteer deze voor je. Dit doe ik zonder oordeel en kijkend naar wat van waarde is voor jou in dit moment. Hierbij volg ik de ontwikkeling vanuit je verleden naar de situatie nu en met aanwijzingen voor de toekomst. Deze momentopname van je energie geeft praktische informatie over je huidige uitstraling waardoor je je bewust wordt van je keuzemogelijkheden.

Een reading kan ik live in mijn praktijkruimte doen of op afstand via zoom.  Een aura lezing duurt ongeveer 1 tot 2 uren lang. Je krijgt na afloop een MP3 bestand thuisgestuurd zodat je het nogmaals kunt beluisteren.

Wat levert een aura reading me op?

Naast inzicht biedt een aura reading een unieke kans op gezien worden in je kwaliteiten op je diepste essentie niveau. Veel mensen kennen zichzelf (nog) niet op dat diepe niveau. Doordat leerpunten energetisch worden aangeraakt en kwaliteiten worden bevestigd, werkt dit helend op diep niveau. Het werkt bekrachtigend omdat heel scherp zichtbaar wordt waar je uitdagingen liggen en wat je kwaliteiten zijn om met die uitdagingen om te gaan. Hierdoor kun je steviger keuzes maken. Een reading werkt lang na, daarom is het prettig de reading nog eens te kunnen beluisteren na een half jaar of een jaar.

Wat kost een aura reading?

Volledige aura reading van 1,5-2 uren, inclusief mp3 bestand, investering €125

"Do something today that your future self will thank you for."

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij Centrum voor Effectieve Intuïtie en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.
Chakras
Verbind je met je ware natuur