Nusta Karpay Inwijding

Nustas

Balans tussen je mannelijke (yin) en vrouwelijke (yang) energie.

De Nusta Karpay zijn zeven energietransities uit het heling pad van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de Sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca’s.

De Nusta’s zijn de Godinnen van de Inca’s en de vrouwelijke helpers van Pacha Mama (Moeder Aarde). De Nustas zijn verbonden met 7 vrouwelijke bergen in Peru en de 7 chakra’s.

Wat doet een Nusta Karpay inwijding?

De 7 inwijdingen zijn zowel voor mannen als voor vrouwen. De Nusta’s helpen je verbinden met het vrouwelijke deel in je, opdat dit kan helen. Zo ontstaat er weer balans tussen het mannelijke en vrouwelijke deel in jou !

De helende energie van de Nusta’s, verdiept jouw verbinding met al het vrouwelijke in je en om je heen, op aarde en in de kosmos, door vele lagen heen. Deze inwijdingen helpen je volledig in balans te komen met jezelf. Het ondersteunt en versnelt je spirituele groei. Je zult een nieuwe balans in je leven vinden, verbonden met de heling van Moeder Aarde. Deze prachtige energieën helpen ook het gewonde ego te verzachten, veel angsten, schuldgevoelens en bijvoorbeeld de controle op alles te willen hebben los te laten. Het is veel groter dan je in eerste instantie vermoedt. Het gaat veel verder dan het persoonlijke en collectieve stuk.

Voor mannen betekent dit dat ze onder andere zachter worden van binnen, meer aan- en invoelingsvermogen zullen gaan ontwikkelen. Vrouwen brengt het weer in contact met hun eigen Godinnen-energie en het diepe oorspronkelijke vrouwelijke oerkracht.

Wil jij graag de Nusta inwijdingen ontvangen?

Kom in je oer-kracht en ontvang deze 7 krachtige, mooie en liefdevolle inwijdingen.
Op afspraak geven Marjoke en Ron deze prachtige inwijdingen met alle liefde door aan een ieder die er klaar voor is en voelt dat het de juiste tijd voor hen is.

Data: Op afspraak. Voel je welkom!
Prijs: 300 euro
Locatie: Leiden

Begeleiding Marjoke in samenwerking met Ron Prins.

De Nustas:

chakras

– 1 / Mama Ocllo – Moeder van alle Godinnen en Godin van de wijsheid.
Verbinding met het Titicacameer – Element van de Aarde.
Deze Nusta opent je wortelchakra heelt je vrouwelijke kracht en herstelt de balans tussen jouw vrouwelijke en mannelijke aspecten. Het is haar essentie om jou je centrum in jezelf te laten vinden en je daar te gronden. Zij zorgt voor een stevige verankering in Moeder Aarde, Pacha Mama.

– 2 / Doña Mujia – Godin van het water.
Mujia betekent “meermin” , “geest van het water”.
Het doel van deze inwijding is het verzachten van je ego en het oplossen van negatieve aspecten.

– 3 / Mama Simone – Godin van de voorouders, je oorsprong, het vuur. Verbinding met de oudste vrouwelijke berg in Peru. Doel van deze inwijding is het helen van je roots, je voorouderlijke lijnen en het verbinden, helen en beschermen van je vrouwelijke kracht. Het is niet enkel de verbinding met de aarde maar tevens een diepere binding met jezelf. Het laat je thuiskomen in jezelf.

– 4 / Doña Theresa – Godin van het hart en de liefde..Verbinding met een hartvormige berg in de buurt van Ausangate.  Deze Nusta opent je hart, zodat je meer zonder oordeel kan gaan waarnemen en het leven bekijkt vanuit je hart. Zij brengt harmonie en zachtheid, verbonden met onze ziel. Ze opent je hart en heelt je innerlijke kind.

– 5 / Maria Sakapana – Godin van de wind en communicatie. Haar bijnaam is “Spiraal van wind”. Zij nodigt je uit om jouw waarheid te spreken.
Dit is een zuiverende inwijding waarbij om de zware energie van je keel te verwijderen.

– 6 / Huana Huaman Tik’lla – Godin van zien en visie. Verbinding met de Valk, het openen van je 3e oog voor het helder zien, heldere visie en inzichten, zodat je gaat zien wie je werkelijk bent. Dit geeft een bekrachtiging van jou in je puurste vorm, het is een transformatie in jezelf van je reis met de Nusta’s. Het geeft balans en vrede in jezelf.

– 7 / Thomasa Huaman Tik’lla – Godin van het licht en de vrijheid. Deze Nusta nodigt je uit tot transformatie, tot vrijheid en opent je kruinchakra.
Zij verbindt ons met de 7 lichten en 7 sterren van de Pleïaden.

Verbind je met je ware natuur