Sjamanistische Drumcirkels

Drumcirkels

Minimaal 1 keer per maand organiseren we op mooie locaties een drumcirkel in Leiden en directe omgeving. De sjamanendrum is één van de oudste en meest krachtige healing instrumenten. De geschiedenis van de drum is er al zolang de mensheid bestaat.

In de zomermaanden zullen we in de buitenlucht drummen op een mooie boerderij in Wassenaar. Hier zullen we ook de paarden bij betrekken.

Vanaf oktober tot en met mei drummen we binnen op de prachtige locatie van de Sunterra in Leiden.

 

Groepsritueel

Een sjamanistische drumcirkel is telkens weer een heel mooi groepsritueel waarin we met onze drums en eventueel andere oer-instrumenten als ratels, kloppers, rainstick, ocean drums en fluit een mooi, vredig, liefdevol en krachtig energieveld creëren.

Intentie drummen

Wie wil kan een intentie neer zetten voor heling, verbinding, voor Pachamama of voor bijvoorbeeld een naaste die het even nodig heeft. Deze intenties nemen we mee in de cirkel. Tijdens een drumcirkel worden er verschillende rondes gespeeld. Elke ronde heeft zijn eigen energie en zijn eigen ritme.

De Drum

De drum produceert een diepe lage trilling die ons lichaam goed kan opnemen. En elke drum en elke huid is weer anders en heeft een andere energie.

Door je te verbinden met je eigen oer-ritme en het ritme van de andere aanwezige drums kom je in een soort ontspannen trance waarin mooie innerlijke transformatieprocessen kunnen plaats vinden of iets los gelaten kan worden.

Drummen in een cirkel is een heel fijn, ontspannend ritueel en geeft heling en vooral ook kan het een magische ervaring zijn. Omdat we spelen met het hart en het ritme van onszelf en Moeder Aarde is een drumcirkel voor iedereen toegankelijk en voor iedereen, je hoeft ook geen ritmegevoel te hebben of expert te zijn om mee te kunnen doen.

Laat je leiden door je hart, laat het oer-ritme van je lichaam vrij en voel hoe je weer thuis komt in jezelf en in het NU.

Komende data:

Zaterdagavond 15 juli om 19.00 uur       Sjamanistische Drumcirkel
Boerderij Ruigrok – Wassenaar

Zaterdagavond 12 augustus om 19.00 uur       Sjamanistische Drumcirkel
Boerderij Ruigrok – Wassenaar

Aanmelden: even een e-mailtje sturen naar info@verbindjemetjewarenatuur.nl of gebruik het contactformulier.

Deelname: 20 euro
Voor 5 euro meerprijs is een beperkt aantal leendrums beschikbaar. Geef dit aan bij je aanmelding als je hier gebruik van wenst te maken.

Wil je vaker komen dan kun je ook een ‘strippenkaart’ kopen. Deze zijn 100 euro voor 6 cirkels. En zijn een jaar geldig.

Begeleiding: Ron en Marjoke

 
 
Drum
Verbind je met je ware natuur