Munay Ki Inwijding

Ben jij er klaar voor om inwijdingen van de Munay Ki te ontvangen? Ze activeren je energieveld en zijn manifestatiekracht. Hierdoor ben je beter in staat te leven naar je ware wezensessentie.
 
De Munay Ki bestaat uit 9 inwijdingen (energietransities) die hun oorsprong vinden in het Incasjamanisme. De Munay Ki inwijdingen ondersteunen bij het openen van je hart. Deze inwijdingen helpen jou specifiek in harmonie te raken met alles en iedereen, zal je helpen om je hart te gaan volgen en niet langer de onrust van je geest te laten overheersen.
Munay is het Quechua woord voor “onvoorwaardelijke liefde”.  Ki betekent ‘kracht / energie’.
Munay-Ki betekent dus iets als ‘ik hou van je vanuit het allerdiepste van mijn hart’ of ‘wees zoals je bent’.
 
Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in je energieveld geplant.
Na de inwijdingen ben je zelf verantwoordelijk voor de groei van deze zaden. Dan begint de reis pas echt, met het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen, en vervolgens het bloeien en vrucht voortbrengen.
Iedereen die alle inwijdingen heeft ontvangen, mag ze vervolgens zelf doorgeven aan andere mensen. In de sessies krijg je voldoende uitleg om de inwijdingen door te kunnen geven. Uiteraard is het een vrije keuze of je dit ook daadwerkelijk wilt doen.
 
Wij kiezen er voor de Munay-Ki in drie blokken te geven zodat je voldoende tussentijd hebt om de energie te integreren.
 
Komende data: op afspraak mogelijk. Voel je welkom!
 
Investering: € 300 voor 9 inwijdingen (inclusief reader en pi-stone).
 
Aanmelden: info@verbindjemetjewarenatuur.nl

Locatie:  Leiden

Begeleiding inwijdingen: Marjoke de Grijs en  Ron Prins van Gouden Wind.

 

De 9 inwijdingen

paco

De 4 basisinwijdingen leggen het fundament voor je transformatieproces. Hiermee laat je het verleden los en geef je een nieuwe richting aan je leven.

1/ De inwijding van de Heler ( Hampe Karpay )
Activeert je vermogen tot heling van jezelf en anderen.

2/ De inwijding van de Banden van Kracht ( Chumpi Karpay )
Vijf energetische banden van kracht, die bestaan uit de 5 elementen Aarde, Water, Vuur, Lucht en puur Licht, worden in je energieveld geweven om je belangrijke spirituele bescherming te bieden.

3/ De inwijding van Harmonie ( Ayni Karpay )
Je wordt verbonden met de scheppende principes van het universum. Deze 7 archetypen bevinden zich reeds in jou, doordat je door de inwijding je er bewust van wordt zullen ze hun werk in en voor jou gaan doen.

4/ De inwijding van de Ziener ( Kawak Karpay )
Door het aanbrengen van een kroon en een ketting van licht wordt de innerlijke ziener in je geactiveerd. Er wordt een verbinding gemaakt tussen je hart en je derde oog.

De 3 Lineage inwijdingen stemmen je af op de hogere frequenties en de verschillende afstammingslijnen van sjamanistische Inca-helers.

5/ De inwijding van de Hoeder van de Dag ( Pampamesayok )
Door deze inwijding verbetert je band met Moeder Aarde. Het contact met het vrouwelijke in jezelf wordt hersteld en je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers uit het verleden.

6/ De inwijding van de Hoeder van Wijsheid ( Altomesayok )
Door deze inwijding verbind je jezelf met de hemel en Vader Zon, de kracht van creatie, en met het mannelijke in jezelf. Je wordt verbonden met een afstammingslijn van Inca-helers vol oude wijsheid en oneindigheid.

7/ De inwijding van de Hoeder van de Aarde ( Kuraq Akuyek )
Je wordt verbonden met de Hoeders van de Aarde; zij beschermen het leven op Aarde en worden geholpen door de Aartsengelen. Je krijgt toegang tot het vermogen om je dromen waar te maken.

De laatst toegevoegde inwijdingen aan de reeks verruimen het bewustzijn en versterken de authentieke mannelijke en vrouwelijk energie.

8/ De inwijding van de Hoeder van de Sterren ( Mosoq Karpay )
De Nieuwe Tijd. Je wordt verbonden met de Hoeders van de Sterren. Hierdoor word je vrijgemaakt van het verleden en je wordt klaargemaakt voor de Nieuwe Tijd die komt.
Je DNA wordt opnieuw geïnformeerd en je zult gebeurtenissen moeitelozer op spiritueel niveau gaan verwerken.

9/ De inwijding van de Schepper, van Creatie (Taytanchis )
Je krijgt door deze inwijding inzicht dat jij zelf de Schepper bent van jouw leven en jouw ervaringen. Het activeert het Licht van Creatie en je krijgt toegang tot de Bron en de oneindigheid van het Universum.

Verbind je met je ware natuur