Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

Een SBF sessie duurt ongeveer een uur inclusief intake en nabespreking. Aangeraden wordt voor langdurige bestendiging de sessie nog 2X te herhalen.

Wil je meer weten over de achtergrond van Soul Body Fusion®? Kijk dan even op https://centerforcreativeconsciousness.com/soul-body-fusion-2 en www.soulbodyfusion.nl Wil je het zelf ook zelf leren geven? Ik kan Arno van Dijk van harte aanbevelen als docent: https://urpichai.nl/

Boek een sessie op: info@verbindjemetjewarenatuur.nl

Verbind je met je ware natuur