“Ik breng verbinding tussen natuur en jouw ware natuur.”

Een paar jaren geleden, in 2018 om precies te zijn, werd ik op reis in Peru geraakt in mijn hart en voelde en herinnerde me mijn oorspronkelijke verbinding met de natuur. Het deed pijn want mijn hart kon de hoeveelheid liefde bijna niet aan. Maar ik voelde en beleefde daar voor het eerst weer de mijn verbinding met de bergen, meren, de bomen, de sterren en de dieren. Ze spraken met me en gaven me waardevolle inzichten over oude pijn en ballast die ik los mocht laten en over lichter leven in vrede met mijn essentie.

Er volgde een onderzoeksperiode voor mij met honger naar meer herinnering en mogelijkheden van samenwerking met de natuur en kosmos. Ik volgde mijn intuïtie en deed een opleiding in dierencommunicatie, kruidengeneeskunde, Touch of Matrix, Soul Body Fusion® en ontving inwijdingen en scholing in het Inca Sjamanisme. Steeds meer oude kennis opende zich voor mij en ik geniet voluit van deze liefdevolle samenwerking en eenheidservaringen.

Graag deel ik mijn kennis over samenwerken met de natuur en het verbinden met je eigen liefdevolle essentie met jou zodat jij ook steeds meer je volle potentie kunt leven. Ik help je oude zware ballast loslaten en meer in je lichtkracht en centrum komen,stevig verankerd in moeder aarde. Op die manier zul je ervaren dat het leven een stuk makkelijker en plezieriger voor je wordt.

Ik werk op basis van mijn intuïtie en zet verschillende sjamanistische technieken in waarin ik samenwerk met natuur en kosmos en mijn liefdevolle gidsen. Altijd afgestemd op jouw ziel. Van daaruit ontstaat heling en inzicht zodat jij verder in je wezensessentie gezet wordt hier op aarde.

Dit doe ik met diep respect voor het liefdevolle wezen in jou. Want jij bent de andere ik.

In zie uit naar een “ont”moeting! Marjoke

 

Verbind je met je ware natuur