Draken-Healing

Draken hebben niet altijd een positief imago gehad. We kennen allemaal het verhaal van Sint Joris die het kwaad versloeg in de vorm van een draak. Toch voelen steeds meer mensen zich aangetrokken tot de energie van de draken. Draken kun je zien als archetypen, maar ze worden ook gezien als spirituele wezens, zoals bijvoorbeeld ook engelen, die kosmisch vuur in zich dragen. In feite dragen ze zowel de energie van de de engelen als de elementwezens  in zich. Ze kunnen je ondersteunen op je spirituele pad en dragen bij aan het werken aan jouw persoonlijke kracht, welzijn en heling.

Draken zijn helpers van mensen. De energie die ze aan de wereld schenken is enorm krachtig en helpt je om je om authentiek te zijn, je dromen te manifesteren en een onderscheid te maken tussen werkelijkheid en schijnwerkelijkheid.

Een ander element van drakenkracht is dat ze je leren zuiver van hart te zijn: eerlijk en oprecht. We hoeven niet bang te zijn voor hun kracht, noch hoeven we die kracht te overwinnen, zoals in het geval van Sint Joris. Als we puur zijn en draken in ons leven uitnodigen, zullen ze ons met veel liefde en plezier bij staan in onze transformatie op aarde.

 
 
 

Hoe werkt een draken-healing?

Voor een draken-healing hebben we online of live contact. Het is een korte krachtige healing waarbij ik me intuïtief zal afstemmen op de vraag of het thema dat je in brengt.

Investering online: €22,- Investering live: €35,-

Eerdere ervaringen:

Cliënt kreeg een witte draak te zien voor haar derde oog. “Heel tof vanmorgen de sessie. Hij resoneert nog na :-)”

“Heerlijk, ik heb vier verschillende draken ervaren en gevoeld, ieder met een hele andere energie!”

Verbind je met je ware natuur