Gechannelde Boodschappen van Maria Magdalena

Magdalena by Paula Rubio

Meer channelings zijn te zien op :

Channeling van Maria Magdalena op Hemelvaartsdag 2021, 13-05-2021, door Marjoke de Grijs

De uitdagingen van vader- en moederschap in een digitaal tijdperk.

Lieve broeders en zusters. Het valt niet mee om in deze tijd vader of moeder te zijn, net als het in mijn tijd een taak met uitdagingen was. Jullie hebben veel last van de continue aandacht vragende grip van smartphones en elektronische apparaten die jullie kinderen in beslag nemen. We voelen jullie pijn en verdriet daarover.

Probeer daarin niet te blijven hangen; het is zinloos. Rijk kinderen alternatieven aan. Ga met hen naar buiten, lees boeken met hen, kook met hen, praat met hen, ga tekenen of spelen met hen en maak contact. De smartphones zijn deel van hun realiteit en zullen er nog wel een poos zijn.

Wel kun je duidelijke afspraken maken over het miniseren van gebruik. Stel grenzen op. Leef ook het voorbeeld voor door je eigen smartphone/tablet gebruik te beperken tot bepaalde momenten. Zoek verbinding met andere ouders om elkaar te steunen en inspireren in omgang met het “misbruik”van smartphones.

Ga niet uit van dwang bij het stellen van regels maar wees wel trouw en consequent aan de regels. Stel een plan op met je kinderen wat voor hen ook vol te houden is.

Het is vandaag Hemelvaartsdag en laten we ook hemel op aarde creëren vandaag. Laat smartphones niet het zoveelste gebied worden van conflict en strijd; zeker niet met je kind.

Zoek verbinding en zoek naar creatieve oplossingen die plezierig zijn voor beiden en gebruik van smartphones beperken. Leer kinderen om regie te nemen over hun eigen gebruik door dit voor te leven. Niet door af te dwingen. Iedereen heeft recht op “fouten” maken en daarvan leren.

Zorg ervoor dat ‘s nachts een tijd van opladen is en zonder smartphone of tablet. Zorg dat deze niet op de slaapkamer ligt. Doe wifi ‘s nachts uit en geniet van een rustperiode voor het slapen gaan. Maak er een gezellig ritueel van ter afsluiting van de dag zodat iedereen op een fijne manier kan gaan slapen. Geniet van elkaar in deze tijd. Ze is waardevol. Veel succes broeders en zusters in het vinden van een weg in deze nieuwe uitdaging. Wij zijn er voor jullie in liefde en steun. Maria Magdalena.

Verbind je met je ware natuur