Pad van Kracht

Wolf by Patrice Audet

Je hebt twee opdrachten in je leven: je werkelijkheid creëren en jezelf creëren.”

uit Olga Kharitidi: Het pad naar de sjamaan.

Vaak gebruiken we in ons leven maar een klein deel van onze talenten en mogelijkheden. We identificeren ons met ‘aangeleerde’ eigenschappen die in het ‘hoofd’ zitten. Zoals bijvoorbeeld de perfectionist in jou, je rationele/ sturende kant, de ‘altijd voor een ander klaar staan’ persoonlijkheid of de ‘ik moet me nuttig maken’. Of andere rollen die we nodig denken te hebben om te ‘over-leven’.

Wat kan je verwachten van het Pad van Kracht?

In een serie van cirkels werken we met energie en verbinden ons met de natuur en onszelf, zodat we meer kunnen zakken naar het ‘hart’, de verzachting in ons zelf, rust en balans.

We luisteren naar de stem in jou die gehoord wil worden en bieden je de ruimte je kwaliteiten te (her)ontdekken. Tijdens de bijeenkomsten word je gevraagd wat je nodig hebt om aan deze stem tegemoet te komen.

In de cirkels zullen we veel aardende en rustgevende oefeningen doen, zodat je in je eigen tempo en met begeleiding op zoek kunt gaan naar de antwoorden in je zelf. De vertrouwde, vaste groep biedt een veilige oefenruimte op waarin vertrouwen, heling, respect, plezier en liefde ruimte krijgen. We werken met geleide meditaties en er is ook ruimte om stenen, kristallen, stem en sjamanendrum in te zetten.

Allemaal met als doel om je dichter bij jezelf te brengen.

Wanneer? Najaarscirkel: Data: 26 september, 10 oktober, 17 oktober, 7 november 2021.

4X op zondag ochtend van 10.00-12.30 uur.

Investering: 150 euro

Locatie: Op een prachtige boerderij nabij Leiden midden in de natuur. Wordt bekend gemaakt bij aanmelding.

Begeleiding: Marjoke (coach/sjamanistisch healer) in samenwerking met Ron van Gouden Wind. En hun team van spirits.

Aanmelden en info: mail naar info@verbindjemetjewarenatuur.nl

Verbind je met je ware natuur