Inzicht

Coaching

Energetische Healing

Kevinsphotos via Pixabay
Picture by Kevinsphotos

Inzicht

Maak je je op dit moment zorgen? Heb je het gevoel dat je ergens vast zit in je leven? Verlies je momenteel energie in je werk, gezinsleven of een bepaalde relatie, dan is een aura reading een zeer waardevolle investering om inzicht te krijgen in hoe je je zelf weer uit die situatie vlot kunt trekken. Omdat een reading altijd gericht is op je eigen ontwikkeling, krijg je zeer gerichte en essentiële informatie over je huidige situatie. Op die manier vindt diepe heling en bekrachtiging plaats waarvan je nog jarenlang plezier hebt. Bij mijn aanbod leg ik je graag uit hoe het werkt.

Picture by Andina Voicu

Coaching

Waar vind je mooiere spiegels dan in de natuur? We pakken de wandelschoenen en trekken erop uit. Daar thuisgekomen help ik je inzichten verkrijgen, dieper zakken in jezelf en bij je essentie terug te komen zodat je vanuit die rust kunt reflecteren op het pad dat achter je ligt en de keuzen die je nu wilt gaan maken om dichter bij je hart en essentie te komen. Op naar jouw mooiste leven!

Picture by Kranich17

Energetische Heling

Vanuit mijn intuïtie inspringend op wat zich bij jou aandient in het moment, zet ik sjamanistische helingstechnieken in en geef ik helende energie door vanuit de natuur en kosmos in samenwerking met mijn liefdevolle gidsen. Ik help je oude ballast los te laten en dichter bij je liefdevolle wezensessentie en wijsheid komen. In mijn aanbod kun je verschillende mogelijkheden van sessies vinden

Wat anderen ervaren hebben...

"Ik heb de uitgeschreven reading nog eens doorgenomen. Heel mooi en kostbaar. Dank je wel. Hoi Marjoke weet je nog dat je iedere keer naar mijn hart moest in de reading? Ik heb recent bloed laten prikken en wat ander onderzoek. Resultaat is dat ik morgen een echo moet laten maken bij cardiologie en vrijdag naar de cardioloog moet,.....Je had het in elk geval goed gevoeld. Er is altijd een relatie tussen energetisch en fysiek. Dank voor de mooie reading nogmaals."
Henk
"Dank voor de fijne Soul Body Fusion van vanochtend! Moest er echt even van bijkomen. Mooie inzichten ook." Cliënte kon dankzij de Soul Body Fusion in gesprek met haar hogere zelf en deze om advies vragen.
Kika
Nog steeds nagenietend kijk ik terug op onze mooie ontmoeting van vorige week zondag."... "wat heb jij goed aangevoeld dat mijn rug niet helemaal ok was. Toen je het zondag zei, wist ik dat het een zwakke plek was, maar was ik toen helemaal ok. Ik ging woensdagochtend echter door mijn rug. Hoewel ik het natuurlijk niet fijn vond, vond ik het heel bijzonder hoe jij dat al aanvoelde en hoe ik bij voorbaat helende energie mocht ontvangen. Het gaat al stukken beter. Dank voor deze ervaring!"
Roos
Pad van Kracht

Kennis Maken?

Liever eerst een keertje kennis maken?... Ik organiseer in juni en juli 2021 weer Pad van Kracht, Maancirkels, Kruidenworkshops, Drumcirkels en ouder-kind activiteiten in samenwerking met Don Hernan, Ron en Anneke. Een mooie en interactieve manier om ons aanbod en ons te leren kennen. Zie ons aanbod op Facebook. Graag tot ziens!

Picture by Devanah
Verbind je met je ware natuur